Ženska cikličnost

Ženska po naturopatsko

1.modul: NARAVNI CIKEL ŽENSKE 

2.modul: NOSEČNOST, POROD IN REVITALIZACIJA 

3.modul: MENOPAVZA

4.modul: MAMA & OTROK– Po naturopatsko

5.modul: BE BEAUTY 

 

Skozi razpisane programe bom z vami delila vse modrosti, ki pomagajo današnji sodobni ženski krepiti njeno ženskost, esenco življenja in ji omogočiti lahkotno delovanje v vseh njenih vlogah, ki jih prinaša življenje. 

Se želiš ponovno spoznati s svojo pravo naravo?
Koliko prvinskosti je še v tebi?
V vseh vlogah, ki jih opravljaš v svojem življenju – si vzameš čas zase?
Ali slišiš kaj ti sporoča tvoje telo?
Mogoče več ne zmore.
Veš kako mu in kako si pomagati?

Prišel je čas, ko boš vedno težje živela ločena od svojega bistva. In bila bitko s svojim nemirom, živčnimi izpadi, občutkom nemoči, žalosti, depresije.

Kje si se izgubila? Nekje na svoji poti življenja si pozabila na povezanost s pristno in čisto naravo. Pozabila si na cikel življenja in zakonitosti, ki že tisočletja omogočajo preživetje.

Odločila sem se, da ti stopim nasproti.
Tradicionalna znanja in modrosti naših prednikov ti omogočajo, da se ponovno spoznaš in zaživiš v polnosti. Vitalna, nasmejana in igriva.

Čas je, da odvržeš vso prtljago svoje preteklosti in preteklosti generacij pred tabo. Ne rabiš več drame v svojem življenju, ne rabiš vlog žrtev, občutkov žalosti, manjvrednosti, da nisi dovolj dobra.

V vsem razdajanju drugim se je tvoja esenca izpraznila. Izginil je žar v očeh. 

Kje si ženska?! Zbudi se in vstani v svojo jasnost. Predaj svoje potenciale, ki jih imaš v sebi.
Kaj je tvoja dediščina? Kakšen vzor boš predala svojim otrokom? Kako naj živijo?

In konec koncev – bodi nekdo, ki si ga potrebovala, ko si bila mlajša.
Bodi močna opora, ki nudi varnost in toplino. Zgled, ki kaže, da ženska potrebuje negovanje in si nameni čas zase. Vse z namenom, da bo ohranila visok nivo energije in uspela delovati v svetu, ki jo obkroža.

S tabo bom delila celostni pristop k ohranjanju ženske esence.
Kako biti zdrava, energijsko pretočna in v stiku sama s sabo.

Naučila se boš opazovati svoje telo in čustva kakor to uči tradicionalna medicina – ljudska, evropska & kitajska. In ta sporočila prenesti v razumevanje svoje disharmonije.
Poleg tega pa boš dobila v svoje roke moč povrnitve balansa na vseh nivojih obstoja – telesa, duše in duha.

S prejetim znanjem boš uspela teorijo prenesti v prakso in zaživeti na novo.

Vabim te na pot tvoje preobrazbe. Zgradila se boš na novo. Vse staro, kar te več ne podpira bo odpadlo in postavila boš močne, nove temelje na katerih boš gradila svojo prihodnost.

Znanje, ki ga boš osvojila, bo postalo smerokaz po katerem boš peljala na svoji poti. Razumela boš nekatere pojave znotraj in zunaj tebe, svojo fiziologijo in čustven svet. Spoznala prvinskost vloge mame in spoznala svojega otroka iz oči tradicionalne medicine. Pristopi opazovanja, razumevanja in naravne rešitve za njegovo zdravje in dobro počutje.

Naučila se boš načina prehranjevanja, ki ohranja tvoje telo čisto. Ne samo z izbiro živil v posameznih letnih časih, ampak tudi s pravilnim kombiniranjem hrane. In časovnimi opredelitvami kdaj kaj jesti in kdaj ne.

Spoznala boš tehnike moksanja, ventuziranja, akupresurne točke s katerimi boš odpravljala bolečine in energetske blokade v telesu.
Svoje misli in čustva boš znala opredeliti in povezati z vzrokom nastanka.

Globoke transformacijske meditacije, zdravilni zvoki in odklepanje tvojih vrat v podzavest bodo ključ, s katerim boš spremenila svoje zakoreninjene vzorce, ki ti onemogočajo napredek.

Kot dodatek pa boš prejela tudi starodavne prakse za negovanje svoje lepote. Kratki rituali, ki jih boš prenesla v svojo dnevno rutino, bodo postali pika na i, da boš vso svojo lepoto ne samo občutila, ampak tudi videla na zunaj.

Pridruži se mi, da skupaj odkrijeva vse potenciale, ki jih imaš v sebi in zaživiš zdravo in izpopolnjeno življenje.

Vsi programi so zasnovani CELOSTNO – na način, da krepimo telo, dušo in duha. Odpravljamo VZROKE za nastalo neravnovesje in podajamo NARAVNE REŠITVE.

Znanje ostane za vedno – moja želja je, da se NAUČIŠ varno in zdravo krmariti skozi svoje življenje.