NAPOVEDNIK


SCHÜSSLERJEVE SOLI ZA SAMOPOMOČ 

SPLETNO IZOBRAŽEVANJE – november 2023 

Schüsslerjeve soli so vedno bolj poznane kot učinkovita naravna podpora telesu. Lahko jih uporabljamo za splošno krepitev organizma (otroci, starejši, preobremenjeni, športniki…), za dvig imunskega sistema ali za točno določene namene – krepitve posameznih neravnovesij, odpravljanju simptomov, bolezenskih stanj in povrnitev dobrega počutja.

Poleg tega so hitro delujoče pri akutnih težavah in pri kroničnih boleznih. Telo okrepimo do te mere, da začne s procesi samozdravljenja.

Izobraževanje je namenjeno vsem, ki želite biti samostojni in suvereni pri uporabi za potrebe krepitve zdravja vas, vaših otrok in ostalih družinskih članov. Predavanja bodo podana v 3 srečanjih – trije zaporedni četrtki od 18. do 19.30 ure.

KDAJ: Začnemo 9. novembra, nadaljujemo 16. novembra in zaključimo 23. novembra.

KJE: Spletno izobraževanje prek Zooma

1. srečanje: 9.11.2023
Osnove uporabe soli – kako jih dozirati glede na starost (dojenčki, otroci, odrasli), glede na stopnjo problematike (akutno/kronično) in glede na to kje v telesu se pojavi neravnovesje (bolečina, vnetje, sindrom)
Spoznali boste različne načine jemanja: peroralno, zunanje (mazila, obloge…), v obliki kopelih in drugo.
Katere so “pasti” trga in same uporabe zaradi katerih pride do neučinkovitosti oziroma po tretmaju ni željenega rezultata.
Kaj je razlika med tkivnimi solmi in Schusslerjevimi solmi.
Razlika med prehranskimi dodatki, homeopatijo in solmi.
Hrana in način prehranjevanja, ki podpira samozdravilne procese organizma.

2. srečanje: 16.11.2023
12 soli dr. Schusslerja – podrobna predstavitev posamezne soli, kje v telesu jih najdemo in v katerih procesih sodelujejo. Iz tega lahko ob določeni zdravstveni težavi lažje prepoznamo potrebo po določeni soli oziroma primerno kombinacijo različnih soli med sabo.
Za lažjo odločitev se boste seznanili tudi kateri znaki na telesu (obraz, nohti, lasje, koža) nam kažejo pomankanje in potrebo po posamezni številki soli.

3. srečanje: 23.11.2023
Najpogostejša vprašanja, ki se pojavijo pri uporabi.
Primeri dobre prakse – kako ukrepati v različnih bolezenskih stanjih: otroške bolezni, kašelj, driska, vnetje ušes, angina, vetrovi, napihnjenost, bolečine, vnetja, bronhitisi, glavoboli, menstrualne bolečine, presnova, opekline, težave s kožo, ginekološke težave, zakisanost telesa, razstrupljanje in druge najpogostejše simptomatike.
Na koncu vam predstavim tudi določene komplekse – pripravljene mešanice soli, ki so narejene za specifične namene (dvig imunskega sistema, dvig energije, pomirjanje in drugo).

CENA: Plačilo v enkratnem znesku je 150 evrov.
Možen je tudi nakup v 3 obrokih. Znesek obroka je 60 evrov (skupaj 180 evrov).

PRIJAVE: e: nina@ponaturopatsko.si
t: 041 / 656-112

Moja želja je, da dobite pravo – izvorno znanje in vse potrebne informacije za samostojno sprejemanje odločitev v namene krepitve zdravja.
Poleg tega vas na vaši poti tudi v naprej podpiram in vam pomagam v začetnih korakih uporabe Schusslerjevih soli.

Lepo vabljen/a.