Programi

Naturopatija - zdravljenje z naravo

Programi so pot do tvojega znanja

Vsak del sveta ima svojo “tradicionalno medicino”, a vse učijo enako ali vsaj zelo podobno. 

  • Vse ljudske medicine izhajajo iz tega, da je zdravje v naravi. In da so vsi odgovori že v nas.
  • Za ohranjanje zdravja je nujno slediti ciklom narave in njenim zakonitostim, ki že tisočletja omogočajo preživetje na Zemlji.
  • Potrebno je celostno krepiti telo, da je sposobno samozdravljenja. 
  • Mi nismo samo telo, ampak tudi duša in duh, ki prebivata v tem našem templju.
  • Bolezen ne nastane samo na fizičnem nivoju, ampak je vedno posledica našega notranjega sveta.

Da to znanje ponotranjiš in ga začneš vsakodnevno živeti, se ne zgodi iz danes na jutri. Najtežje je spreminjati zakoreninjene, ustaljene navade. Bistvo je, da izhajamo iz sebe, iz svojega okolja, iz narave naših prednikov.

Za vas sem iz več letnega raziskovanja tradicionalnih medicin izluščila uporabna znanja, razumljiva področja uporabe, ki so praktična in dostopna vsakemu posamezniku. 

Kako teorijo zaživeti in prenesti v prakso se lahko naučiš preko individualnih svetovanj, delavnic in predavanj.

Oblikovala sem tri glavne sklope programov:

Otrok po naturopatsko“, “Ženska cikličnost” in “Zdrava zrela leta“. 

Znotraj vsakega bodo predstavljene tematikami s katerimi bom vse svoje znanje predala na razumevajoč in praktičen način.

Poleg teoretičnega znanja in razumevanja, te bodo znanj opolnomočila z metodami in praksami za povrnitev harmonije na vseh nivojih tvojega življenja.  

Želim, da ti ta dragocena izkušnja ostane za celo življenje in da te opogumi, da jih samozavestno uporabljaš. Za tvoj preboj, za tvoj premik naprej.

Odločitev, da stopiš na to pot, te bo popeljala nazaj v tvojo prvinskost, v tvoje bistvo. Nekje vmes odpade vse to kar te ne podpira več, kar ni tvoje. Tvoje telo, tvoja duša in duh gredo v preobrazbo.

Zgradiš se na novo. Spremeni se tvoja miselnost, čutenje, doživljanje, razumevanje sebe, okolice in sveta. Dvigne se tvoja vibracija in energija, ki jo oddajaš.  

Vabim te, da pokukaš v programe, odpreš oči in predvsem svoje srce. <3